İlhan Çetinkaya

Özgeçmiş

1960  Kayseri / Pınarbaşı doğumlu. 1983 yılında Gazi Üniversitesi İİBF Muhasebe ( AİTİA / Maliye- Muhasebe) bölümünden mezun oldu.

• 1988 yılında Şekerbank T.A.S Göztepe şubesinde çalışmaya başladı. 3 yıl şubede 4 yıl İstanbul ve İzmir Menkul Değerler Müdürlüğü’nde görev yaptı.
  • 1997 yılında bankaların sermaye piyasası faaliyetleri için aracı kurum kurmaları yönünde SPK’nın İlke kararı gereği Şeker Yatırım Menkul Değerler A.Ş kuruldu. Bu tarihten sonra Şeker Yatırım İzmir şube müdürü olarak görev yaptı. 2018 yılında Şeker Yatırım Ege bölge koordinatörü iken profesyonel çalışma hayatını noktalayıp emekli oldu. Evli bir kızı olan İlhan Çetinkaya Dernek kurucu üyesi 1. dönem Denetim 2 ve 3 dönem yönetim kurulu üyeliği ile 4. dönem YK Başkan danışmanı olarak görev yapmaktadır.

Diğer Üyelerimiz