akgunVardarcik

Akgün Vardarcık

Portföy Yöneticisi

Özgeçmiş

29 Ocak 1980 tarihinde İzmir’de doğdu. Celal Bayar Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü’nden 2003 yılında mezun oldu. Dokuz Eylül Üniversitesi SBE AB Tezsiz Yüksek Lisans bölümünde dönem projesi aşamasındadır.

Üniversite eğitimi sırasında 1999 yılı itibariyle toplam 3 yıl Koç Holding bünyesindeki şirketlerin (Leasing, Borsa, Banka) İstanbul Genel Müdürlük ve İzmir Şube’lerinde stajlarını tamamladı. 2005 yılında Finans Bank A.Ş.’de Genel Müdürlük bünyesinde verilen ve o dönemki adı İşletme Bankacılığı olan bölümde, banka temel eğitimini tamamlayarak Konak Şubesi’nde bankacılık kariyerine başladı. Finans Bank AŞ Konak ve Torbalı Şube’lerinde Kurumsal,Ticari ve Kobi Portföylerde yöneticilik yaptı.

2012 yılından beri Turkish Bank A.Ş.’de İzmir Şubesi Kurumsal ve Ticari Bankacılık Portföy Yöneticisi olarak göreve devam etmektedir.

AKUT Arama Kurtarma Derneği ve İzmir Folklor Derneği üyesidir. Evli ve 2 kız çocuk babasıdır.

Diğer Üyelerimiz