12 Ağustos 2022

Ege Finans Derneği 10. kuruluş yıldönümünü kutladı

93167fa5-cfd0-44f7-aa0a-8c8f26e4f8f1-min

Ege Finans Derneği 10. kuruluş yıldönümünü Kordon Otel’de düzenlenen yemek ile kutladı. Yemeğe yönetim kurulu başkanı Osman Cengiz, başkan yardımcısı Doç. Dr. Ebru Saygılı, yönetim kurulu, denetim ve danışma kurulları üyeleri, koordinatörler ile finans sektöründe çeşitli kuruluşlarda çalışan dernek üyeleri katıldı. Etkinlikte Başkan Osman Cengiz’in yanı sıra, Kurucu Başkan Prof. Nasuh Oğuzhan Altay, 2. Dönem Başkanı Prof. C. Coşkun Küçüközmen ve 3. Dönem Başkanı Mehmet Vurucu’nun konuşmalarının ardından 10. yılını dolduran üyelere plaket verildi. Yeni üyelere rozetlerinin takılmasının ardından kuruluş yıldönümü pastası kesildi.
Açılış konuşmasını yapan Başkan Osman Cengiz ekonomik ve finansal değerlendirmenin ardından derneğin faaliyetlerine değindi. Bu kapsamda Ege Finans Derneği olarak aşağıdaki faaliyetler gerçekleştirilmiştir:

• Finans Tadında Sohbetler,
• Ekonomi, Finans Alanında Konferanslar,
• Kobi Finansal Danışmanlık,
• Ege Finans Akademisi Eğitimler,
• Hayatın İçinde “Finansal Okuryazarlık” Adlı kitap,
• Sosyal Sorumluluk Projeleri

Üniversitelerin; İktisat, İşletme, Bankacılık vb. Finans bölümlerinde okuyan öğrencilerini Ege Finans Derneği’ne potansiyel üye kazandırırmak, genç üyelerin akademik, sosyal ve kültürel yaşamlarını geliştirerek katkı sağlamak amacı ile Mentörlük yaptıklarını söyledi.
Amaçlarının profesyonel yaşama hazırlanan öğrencilerin, kariyer geçiş süreçlerini kolaylaştırmak, potansiyellerini keşfetmelerini ve bireysel gelişimlerini desteklemek olduğunu söyleyen Osman Cengiz, öğrencilerin Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, sürekli kendini geliştiren, çevre ve topluma duyarlı, takım çalışmasına inanan, piyasada tercih edilen insan olmaları amacı ile bilgi ve tecrübe aktarımını sağladıklarını belirtti. “Hiç birimiz hepimiz kadar başarılı olamayız. Bir ekip onu oluşturan bireylerden çok daha fazlasını yapar.” sözleri ile konuşmasını tamamladı.